easy-tax-insurances-and-helpdesk

CASER ZORGVERZEKERING

CASER ZORGVERZEKERING

Caser Zorgverzekering staat voor de volledige medisch begeleiding gedurende uw hele leven, met Caser Zorgverzekering  heeft u direct toegang tot de specialist, dus geen wachtlijsten. De verzekerde heeft een uitgebreide  groep van medisch personeel tot zijn beschikking en kiest de arts en het ziekenhuis naar eigen wens.
Dit alles is tot uw beschikking in meer dan 1150 ziekenhuizen,  met meer dan 40.000 artsen.
 
Waarom een particuliere ziektekostenverzekering?
 
De belangrijkste redenen zijn ondermeer:
 
 • Snel en directe zorg en diagnose. Met een particuliere ziektekostenverzekering voorkomt u wachtlijsten en heeft u direct zorg en toegang tot een snelle diagnose van professionals naar eigen keuze.
 •  Zorg in verschillende talen.
 •  Een particuliere ziektekostenverzekering biedt u de mogelijkheid te kiezen  uit een lange lijst van de meest gerenommeerde en prestigieuze specialisten die de zorg over uw gezondheid op zich nemen. U geniet daarbij van voordelen, voorzieningen en diensten zoals:
 • Een eenpersoonskamer met alle comfort en gemak voor u en uw familie.
 • Een second opinion bij een ernstige ziekte, Caser biedt de beste professionals.
 • Toegang tot gespecialiseerde gezondheidszorg. 

1. ZORGVERZEKERING PRESTIGE

Bij medische zorg, ziekenhuis en chirurgische zorg in centra naar eigen  keuze ( wereldwijde dekking)  wordt maximaal 90% van de kosten vergoed. Als u de medische staf gebruikt, die is gecontracteerd door Caser dan is de dekking 100% ( Zie lijst medisch personeel)
 

2. ZORGVERZEKERING INTEGRAAL/Health/Achmea/ Activa

Medische zorg, ziekenhuis en chirurgische zorg in de door Caser gecontracteerde centra. ( Zie lijst medisch personeel)
 

3. ZORGVERZEKERING ADAPTA

Caser zorgverzekering Adapta is een product  van gezondheidszorg door middel van de door Caser gecontracteerde artsen en medische centra, tegen een zeer concurrerende prijs.
 

4. ZORGVERZEKERING MEDICA

Het product Caser zorgverzekering Medica biedt poliklinische zorg tegen een zeer concurrerende prijs  met een lage eigen bijdrage.
 
 
              Caser ZORGVERZEKERING biedt: HOGE FAMILIE KORTINGEN